ثبت شرکت،ثبت برند تجاری،مشاوره حقوقی،وکیل مهاجرت

ثبت شرکت،ثبت برند تجاری، مشاوره حقوقی،آموزش حقوق،مشاوره مهاجرت،وکیل دادگستری،وکالت طلاق مهریه

ثبت شرکت،ثبت برند تجاری،مشاوره حقوقی،وکیل مهاجرت

ثبت شرکت،ثبت برند تجاری، مشاوره حقوقی،آموزش حقوق،مشاوره مهاجرت،وکیل دادگستری،وکالت طلاق مهریه

آیین دادرسی

قوائین دادرسی  یا حقوق شکلی به مجموعه  مقرراتی گفته می شود  که به منظور رسیدگی به دعاوی یا شکایات یا درخواست های قضایی به کار می رود .
آیین دادرسی گاه حقوق شکلی خوانده می شود و در مقابل  حقوق ماهوی قرار داده می شود. منظور از این اصطلاح اینست که قوانین ماهوی مشخص کننده ی وجود حق است ، در حالیکه آیین دادرسی به شکل و روش اثبات و اجرای این حق می پردازد.
بنابراین آیین دادرسی به مجموعه اقدامات دادگاه در رسیدگی کردن به  یک دعوی به منظور آماده  نمودن پرونده برای صدور رأی و حل و فصل دعوی دادرسی یا محاکمه گفته می شود . معمولاً این اقدامات شامل رسیدگی به دلایل و مستندات دو طرف ، شنیدن اظهارات و مدافعات ، بازبینی  برگه های دو طرف ، و نیز شامل انجام پژوهش  های لازم می شود .   ( برای ادامه مطلب به سایت حقوقی دادگان مراجعه نمایید).

http://dadgan.com/procedure-law.html


آئین دادرسی مدنی, آیین دادرسی, آیین دادرسی کیفری, آیین دادرسی مدنی, آیین دادرسی, آیین دادرسی مدنی, حقوق آیین دادرسی مدنی, حقوق دادرسی, حقوق دادرسی مدنی, دادرسی, دادرسی مدنی, قانون آیین دادرسی کیفری, قانون آیین دادرسی مدنی, قانون آیین دادرسی, قانون آیین دادرسی مدنی, قانون دادرسی

موضوع قرارداد

موضوع قرارداد که قانون مدنی در ماده ۲۱۴ از آن تعبیر به مورد معامله کرده عبارتست از « مال یا عملی که هر یک از طرفین ، تعهد به تسلیم یا ایفاء آن را می نمایند».
لفظ «مال» ، «حقوق مالی» علاوه بر کالا ، ملک ، خانه ، آپارتمان ، اتومبیل ، باغ ، ویلا ، شامل «حق سرقفلی» یا «حق کسب و پیشه وتجارت» و حق مؤلف و مصنف و مخترع نیز می شود و هر یک از این  ها با رعایت شرایط و ضوابط خاص ناظر به هر مورد ، ممکن است موضوع معامله قرار گیرد. ( برای ادامه مطلب به سایت حقوقی دادگان مراجعه نمایید).

http://dadgan.com/contract-subject.html


شرایط موضوع قرارداد, شرح موضوع قرارداد, عقد قرارداد, قابلیت تسلیم, قدرت بر تسلیم مورد معامله, معین بودن مورد معامله, منفعت عقلایی, مورد معامله, موضوع قرارداد, موضوع مورد معامله


نحوه جبران خسارت

نحوه جبران خسارت یا الزام به انجام تعهد
وقتی متعهد از انجام تعهدش خودداری می کند دو مسأله مطرح می شود ، یکی انجام اصل تعهد ، و دیگری موضوع جبران خسارت وارده ناشی از عدم انجام یا تأخیر در ایفاء تعهد. برای این دو مساله طرفین می توانند در قرارداد راه حلهایی را برای جلوگیری از اختلافات آتی در نظر گرفت. این راه حلها عبارتند از:

•    انجام موضوع تعهد از طرف متعهدله به خرج متعهد
می توان در قرارداد این راه حل را اینگونه در نظر گرفت که در صورت عدم انجام تعهد ، متعهدله رأساً موضوع تعهد را انجام می دهد و هزینه این اقدام را از متعهد می گیرد. بدیهی است که در این حالت متعهدله به فکر صرفه جویی و رعایت غبطه متعهد متخلف نخواهد بود. در قرارداد ، این حالت می تواند به شرح ذیل منعکس شود:

«در صورتی که طرف دوم تعهد موضوع قرارداد را انجام ندهد، طرف اول رأساً دراین خصوص اقدام خواهد کرد و طرف دوم (متعهد) مکلف است هزینه  های انجام شده را کلاً پرداخت کند. طرف دوم حق اعتراض به میزان هزینه های انجام شده یا نحوه انجام کار را ندارد. ( برای ادامه مطلب به سایت حقوقی دادگان مراجعه نمایید)

http://dadgan.com/how-compensation-damage.html


تعریف جبران خسارت, جبران خسارت, جبران خسارت در حقوق ایران, جبران خسارت در قرارداد, جبران خسارت در مسئولیت مدنی, جبران خسارت معنوی, جبران خسارت معنوی, نحوه جبران خسارت, پرداخت خسارت

قوه قاهره

قوه قاهره

قوه قاهره و مسائل مربوط به آن
فورس ماژور یا قوه قاهره ، عامل خارجی است که اجرای قرارداد را برای تعهد غیرممکن می کند. در صورت تحقق قوه قاهره و عدم انجام تعهد به این علت ، از متعهد ، نمی توان مطالبه خسارت کرد.
فورس ماژور در صورتی باعث رفع مسئولیت متعهد می شود که :
•    عامل بازدارنده ، یک عامل بیگانه از وجود شخص متعهد باشد.
•    متعهد با توجه به ضوابط عقلی و عرفی توانایی مقابله با این عامل خارجی را نداشته باشد.

( برای ادامه مطلب به سایت حقوقی دادگان مراجعه نمایید).

http://dadgan.com/power-unexpected.html

قولنامه

قولنامه

در لغت به معنی وعده انجام دادن کار ، عهد ، پیمان و در محاوره عام مترادف با قرار (قول و قرار) به کار برده شده است. بطور مثال دو نفر می خواهند خانه ای را بین خود معامله نمایند. انتقال خانه به خریدار ، نیاز به مدارکی دارد که در قانون پش بینی شده ، از جمله این که ، فروشنده لازم است گواهی پایان کار ساختمان را از شهرداری ، گواهی مالیاتی از دارائی و گواهی بازداشت نبودن ملک را از ثبت تهیه نماید. از طرفی دیگر امکان دارد خریدار ثمن معامله را نقداً در اختیار نداشته باشد و هر کدام  برای فراهم نمودن آنها نیاز به وقت و زمانی داشته باشند تا بعد از این که مقدمات تنظیم سند آماده شد در دفتر اسناد رسمی حاضر شوند و انتقال را واقع سازند. ( برای ادامه مطلب به سایت حقوقی دادگان مراجعه نمایید)

http://dadgan.com/treaty.html


آثار حقوقی قولنامه, اعتبار قولنامه, تعریف قولنامه, عهد و پیمان, قولنامه, وعده انجام دادن کار،وکیل معاملات،وکیل قرارداد